Ekonomi

Startup Gazetesi Yayın Hayatına Başladı

Girişimcilik odaklı yeni medya kuruluşu Startup Gazetesi yayın hayatına başladı!

Girişimcilik ruhunu destekleyerek, yenilikçi fikirlerin ve başarı hikayelerinin paylaşılması misyonuna sahip olarak Selçuk Softa tarafından kurulan bir yeni medya platformu olan Startup Gazetesi yayın hayatına başladı. Girişimciler için bir ilham kaynağı olmak ve girişimci ruha sahip bireylerin ve toplulukların başarılarını desteklemek için yazılı, görsel ve sesli içerikler üreten bir kuruluş olan platformda, alanında uzman birçok isim var.

Startup Gazetesi Yayın Hayatına Başladı

Girişimcilik, İş Dünyası, Dijital Markalaşma, Teknoloji, Pazarlama, Sektörel Haberler, Röportaj, Yapay Zeka, Oyun, Sosyal Medya, Kripto Para, Sürdürülebilirlik, Kitap Tavsiye, Kitle Fonlama, Yeni Medya, İnovasyon başta olmak üzere girişimcilik ekosistemini direkt veya dolaylı olarak etkileyen ve ekosistem tarafından önemsenen kategorilerde yayın yapan ve içerik üreten mecrada ayrıca girişim tanıtımları, yatırım haberleri, teknopark ve kuluçka merkezlerine dair duyurular ile sektörel etkinlikler de var.

Ulusal ve uluslararası sektörel etkinlikleri destekleme misyonuna da sahip olan Startup Gazetesi ile bu konu özelinde buradan iletişime geçebilirsiniz. Böylece ekosisteme artı değer katan etkinlik, zirve, çalıştay, konferans, eğitim ve ödül töreni organizasyonlarınızın daha çok kişiye erişmesini sağlayabilirsiniz.

Girişimcilik medyasında yeni bir soluk olan Startup Gazetesi ailesine Branding Türkiye olarak hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, ürettikleri içeriklerle ekosisteme değer katacaklarına inanıyoruz.

Startup Gazetesi Hakkında

Startup Gazetesi, girişimcilik ve yenilik dünyasında önemli bir role sahip bir platformdur. 17 yıllık basın, medya tecrübemizle 2024 yılında kurulan şirketimiz, girişimcilik ekosistemine ilham vermek ve bilgi sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu