Ekonomi

Yaratıcı Liderlik Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

JCI Türkiye ve JCI İzmir organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Yaratıcı Liderlik Zirvesi 2024, “Push The Limits” mottosuyla 26-28 Nisan’da İzmir’de düzenlenecek!

Sınırları aşma ve içimizdeki yaratıcı gücü açığa çıkarma misyonuyla 26 – 27 – 28 Nisan tarihlerinde İzmir Palm Wings Ephesus Resort & Hotel’de gerçekleştirilecek olan Yaratıcı Liderlik Zirvesi – 2024 için geri sayım başladı!

Yaratıcı Liderlik Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

JCI Türkiye ve JCI İzmir tarafından “Push The Limits” mottosuyla düzenlenecek olan etkinlik, aynı zamanda bir içsel dönüşüm ve liderlik yolculuğunu amaçlıyor. 26-28 Nisan tarihleri arasında, Palm Wings Ephesus Resort & Hotel (Ultra Her Şey Dahil)‘de gerçekleşecek olan bu heyecan verici zirve, girişimcilik dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirmekle kalmıyor aynı zamanda dünyanın dört bir yanından stratejik ve sürdürülebilir networking için de bir ortam oluşturuyor.

Branding Türkiye’nin medya partneri olduğu zirve kapsamında ilham veren konuşmalar, paneller, eğitimler ve söyleşilerle liderlik becerilerinizi güçlendirecek, eşsiz bir etkinlik deneyimine şahit olacaksınız.

Yaratıcı Liderlik, sınırları zorlayıp içsel potansiyeli keşfetmekle başlar! Zirve hakkında ayrıntılı bilgi ve zirveye kayıt için formu doldurup bilgi alabilirsiniz.

Creative Young Entrepreneur Finali Gerçekleştirilecek

“Yaratıcı Liderlik Zirvesi 2024 kapsamında CYE (Creative Young Entrepreneur) yarışmasının finali de gerçekleştirilecek. Bu bağlamda girişim sunumları yapılacak ve finale kalan dört yarışmacı; zirveye katılanlar ve yatırımcılar önünde rekabet ederek önemli bir deneyim yaşayacaklar. Bu haliyle yarışma, sadece finalistlerin değil, aynı zamanda izleyenlerin de ilham alacağı bir tecrübeye dönüşecek.

Zirvenin son gününde ise tarihi Efes’i keşfetme yolculuğu olacak. Antik tarihin derinliklerine yolculuk yaparak kültürel zenginliklerle dolu anıların biriktirileceği zirveye katılmak için kayıt formunu doldurup zirve yetkilileriyle iletişime geçmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu