Teknoloji

Immortals of Aveum’un En Büyük Güncellemesi Kasım Ayında Geliyor!

The Echollector güncellemesi ünlü FPS’ye bedava oyun içerikleri, Grand Magnus zorluk seviyesi ve daha fazlasını getirecek.

Electronic Arts tarafından yayınlanan ve Ascendant Studios tarafından geliştirilen Immortals of Aveum adlı oyun için büyük bir güncelleme yolda. The Echollector güncellemesi (1.0.6.0) 16 Kasım tarihinde ücretsiz olarak sunulacak ve bu güncelleme, oyuna yeni oynanabilir içerikler, eşyalar ve senaryo unsurları eklemekle kalmayacak, aynı zamanda oyunu tamamladıktan sonra erişilebilecek Yeni Oyun+ modu ve Grand Magnus zorluk seviyesini de getirecek. Ayrıca, bu güncelleme, oyunun genel performansını iyileştirmek için çeşitli düzeltmeleri de içerecek.

Immortals of Aveum oyununa yeni başlayan oyuncular, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sürümlerinde “Free Trial” veya Steam sürümünde “PC demo” ile oyunu ücretsiz olarak deneyimleme fırsatı bulacaklar. Bu özel deneme süreci, kasım ayının ikinci yarısında oyuncuların beğenisine sunulacak.

The Echollector güncellemesi hakkında daha fazla bilgi almak için belirtilen adresi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, bu büyük güncellemeyle ilgili tüm detaylar, güncelleme resmi olarak yayınlanmadan önce paylaşılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu