Yaşam

“Her Şeye Rağmen Yine De İnşa Edin” okuyucuyla buluştu

Soner Atabek yeni kitabı “Her Şeye Rağmen Yine De İnşa Edin” ile okuyucuyla buluştu. Eğitimci yazar olan Soner Atabek aynı zamanda toplum yararına örnek faaliyetlerde bulunan Dünya Artvinliler Derneğinin de başkanlığını yürütmekte.

Kitap İkinci Adam Yayınlarından çıktı. Fakat birçok yayınevi ve dijital ortamdan da okuyucuya ulaştırılabiliyor.
Yazarın ilk kitabı ise “Toparlandım Devam Ettim” adıyla yayınlanmıştı.

Atabek kitabın isminde ve tanıtım yazısında içeriğiyle ilgili ipuçları sunmakta.

“Her Şeye Rağmen Yine De İnşa Edin” diyen yazar hayatın tüm zorluklarına “rağmen” amasız, fakatsız, bahanesiz bir başarı perspektifi sunuyor okuyucuya. “Rağmen” edatında birçok gizem saklı. Başarmak isteyen kişiler için hiçbir engel olmadığını örnek hayat hikayeleriyle insanların kalplerine ve zihinlerine işliyor yazar.

Başaran insanların hayat hikayelerinin hep başarısızlıkla başlayıp “rağmen”lere inat başarıyla sonuçlanması da yazarın kitabını klasik bir kişisel gelişim kitabı olmaktan çıkarıp herkesin biraz da kendi hayat hikayesinden bir parça bulduğu ayakları yere basan bir kitap haline getiriyor. Bu haliyle kitap gerçekleri ötelemeyen, uygulanabilir ve pratik bilgiler barındırıyor. Hayal satmaktan, gereksiz özgüven pompalamaktan ve insanları gerçeklikten koparmaktan uzak insanlara uygulanabilir reçete veriyor.

Başarıya dair neden, niçin, nasıl sorularının cevap bulduğu eserde yazar başarmak isteyen ve kendi hayatında yeni bir inşa süreci başlatmak isteyen herkes için bir yol haritası sunuyor. Bir okuyucu olarak kitabı okuyunca kendinizde “toparlanıp devam etme” azmini ve “her şeye rağmen yeniden inşa etme” kararlılığını bulacaksınız.

Bu azim ve kararlılıkla yola çıktığınızda da kitap sizin için bir başucu kitabı, bir bir rehber ve bir pusula olacak.
Ufuk açıcı kitabından dolayı eğitimci yazar Soner Atabek’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dernek faaliyetlerinde ve yazın dünyasındaki projelerinde de başarılar diliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu