Yaşam

‘Star Wars: The Mandalorian’, 3. Sezonuyla Geri Döndü

DİZİ, YENİ SEZONUN İLK İKİ BÖLÜMÜYLE ŞİMDİ SADECE DISNEY+’TA!

İzleyicileri ‘Star Wars’ evreninin derinliklerine sürükleyen ‘Star Wars: The Mandalorian’, 3. sezonunun ilk iki bölümüyle tüm dünya ile aynı anda Disney+’ta yayında… İlk bölümü 1 Mart’ta yayınlanan ve her hafta çarşamba yeni bölümün hayranlarıyla buluşacağı dizide Mandalorlu ile Grogu, yepyeni bir serüvene atılıyor. ‘Star Wars: The Mandalorian’, 3. Sezonuyla Geri Döndü.

Türkiye’de sadece Disney+’ta yayınlanan Emmy ödüllü dizi ‘Star Wars: The Mandalorian’ın merakla beklenen 3’üncü sezonu ilk bölümüyle 1 Mart’ta başladı. 8 Mart’ta ikinci bölümün izleyicilerle buluştuğu ve her çarşamba yeni bölümünün yayınlanacağı Lucasfilm imzalı dizi, serinin kemikleşen seyircilerini bu büyülü evrenin derinliklerine götürüyor.

‘Star Wars: The Mandalorian’, 3. Sezonuyla Geri Döndü
‘Star Wars: The Mandalorian’, 3. Sezonuyla Geri Döndü

Mandalorlu’nun, Grogu ile birlikte yoluna devam ettiği ve bu sırada eski müttefiklerle yollarının kesişip yeni düşmanlarla karşılaştığı 3. sezon, dizinin yaratıcısı ve baş senaristi Jon Favreau’ya göre cevaplardan çok soruların hakim olduğu gizemli bir atmosfer taşıyor.

Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow ve Giancarlo Esposito’nun başrollerini paylaştığı ve 8 bölümden oluşan yeni sezonun yönetmenleri arasındaRick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey ve Bryce Dallas Howard yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu