Ekonomi

2022’de En Avantajlı Araç Kredisi Veren Bankalar

Bankaların alınacak araca ipotek koyarak geri ödemeleri garanti altına almaları, sundukları kredi imkanlarını daha avantajlı kılmaktadır.

2022’de en avantajlı araç kredisi veren bankalar ile araba alma hayallerinizi kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Birçok banka düşük faiz oranları ile taşıt kredisi vermektedir. Özellikle bankaların alınacak araca ipotek koyarak geri ödemeleri garanti altına almaları, sundukları kredi imkanlarını daha avantajlı kılmaktadır.

2022’de En Avantajlı Araç Kredisi Veren Bankalar Hangileri?

2022 yılında araç sahip olmak sahibi olmak için avantajlı kredi imkanlarından yararlanabileceğiniz bankalar şunlardır;

CEPTETEB 3 Ay Ertelemeli Hoş Geldin Faizli Taşıt Kredisi

Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital uygulaması olan CEPTETEB ile %2,15’ten başlayan faiz oranları avantajları ile 3 ay ertelemeli araç kredisi çekebilirsiniz.

Banka 48 ay vade seçeneği sunarken 500 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlamaktadır. Ayrıca CEPTETEB araç kredisi için 3 ay erteleme yapmaktadır. Yani bankadan kredi çektikten sonra ilk taksit ödemenizi 3 ay sonra yapmaya başlarsınız.

Akbank 3 Ay Ertelemeli Taşıt Kredisi

%2,44 faiz oranları ile başlayan Akbank taşıt kredisi, 3 ay ertelemeli olarak verilmektedir.

100.000 TL limitle kredi notu ortalama olan kişilere taşıt kredisi veren Akbank, kredin notu yüksek olan müşterilerine ise daha yüksek limitlerle kredi imkanı sunmaktadır.

Bankadan çekeceğiniz kredinin ilk ödemesini 90 gün sonra yaparak, finansal anlamda belirli bir süre rahat olmanın ayrıcalığını da yaşayabilirsiniz.

Finansbank Tanışma Kredisi

Finansbank özellikle yeni müşterilerinin taşıt kredisi ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu yüzden faiz oranlarını rakiplerine göre ciddi manada düşük tutmaktadır.

Kredi notunun yüksek olması durumunda %1,99 gibi oranlarla 400 bin TL’ye kadar taşıt kredisi alabilirsiniz. Dolayısıyla bu faiz oranları ile 2022’de en avantajlı araç kredisi veren bankalar arasında Finansbank önemli avantajlar sunuyor. Üstelik kredinin 3 ay geri ödemesiz olması, yeni araç sahibi olacaklara rahatlık sağlıyor.

Ziraat Bankası Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi

Ziraat Bankası 2022’de en avantajlı araç kredisi veren bankalar listesinde bulunuyor. Çünkü banka %1,69 faiz oranları ile taşıt kredisi vermektedir.

Bankadan kredi notunuzun değerlendirilmesi ile birlikte yüksek tutarlarda kredi çekebilirsiniz. 48 ay vade seçeneği sunan Ziraat Bankası, 0 araç alımlarında her yıl çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalardan biridir.

Vakıfbank İkinci El Taşıt Kredisi

Vakıfbank 48 ay vade ile kredi notu normal olan vatandaşlara yüzde 1,59 faiz oranları ile taşıt kredisi veriyor. Banka talep eden müşterilerine geri ödemeleri 3 ay ertelemeli yapma fırsatı tanımaktadır.

Türkiye İş Bankası 0 Kilometre Taşıt Kredisi

Ortalama faiz oranları ile 0 kilometre taşıt kredisi veren Türkiye İş Bankası, yasal zorunluluk nedeniyle diğer bankalarda olduğu gibi en fazla 48 aya kadar vade yapıyor.

Bankanın taşıt kredileri için talep ettiği faiz oranı %2,05 olarak belirlenmiştir. Bankanın dönemsel olarak vermiş olduğu krediler için 3 ay ertelemeli ödeme imkanı sağladığı da biliniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu