Gündem

Chp İl Teşkilatından Başkan Güler’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayburt İl Başkanı Adil Uzunhan ve parti yönetimi Gelecek Partisi İl Başkanı Nazir Güler’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayburt İl Başkanı Adil Uzunhan ve parti yönetimi Gelecek Partisi İl Başkanı Nazir Güler’i ziyaret etti. Ziyarette yaklaşan seçimler öncesi yapılacak olan çalışmalar görüşüldü.

2023 seçimlerine Millet İttifakı çatısı altında birlikte hazırlanan CHP Bayburt İl Başkanı Adil Uzunhan ve parti yönetimi Gelecek Partisi İl Başkanı Nazir Güler’i parti binasında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güler, “Millet İttifakı olarak 6’lı masada bulunan partilerimizin il başkanlarıyla zaman zaman bir araya geliyoruz.

Seçimlere az bir süre kaldı bu ziyaretlerde Millet İttifakı olarak hem yerelde hem de ulusalda neler yapabiliriz bunları konuşuyoruz. Tüm gücümüzle ittifak içerisindeki partilerimizle seçim sürecini hep birlikte yürütüyoruz.

Amacımız Millet İttifakının adayının seçimi kazanmasıdır. Hem Cumhuriyet Halk Partisi hem de Gelecek Partisi olarak görüyoruz ki bu seçim Millet İttifakının seçimi olacaktır.” dedi.

CHP İl Başkanı Adil Uzunhan ise, “Gelecek Partisi İl Başkanımız Nazir Güler’i teşkilatımız olarak ziyaret ettik. Genel başkanlarımız 6’lı masada çalışmalarını yürütürken bizlerde Millet İttifakı olarak yerelde neler yaparız karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ne ülkemizin ne ilimizin kaybedecek vakti yok.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu